• Home
  • NSW: Term 2 Conference 2024 @ Loreto Normanhurst
Log in

NSW: Term 2 Conference 2024 @ Loreto Normanhurst

  • 2 Jul 2024
  • 8:00 AM - 4:00 PM
  • Loreto Normanhurst, 91-93 Pennant Hills Rd, Normanhurst NSW 2076
  • 98

Registration

  • through being a paid member of MITIE, either by Associate Membership or School Bundle, you are able to attend the MITIE conferences at no additional charge
  • MITIE's commitment to increasing the representation of women in ICT within Education.

Register


          

We're getting the band back together.

When : 2nd July, 2024

Where : Loreto Normanhurst, NSW

Registration Charges: $75 (Women in ICT has the option to attend free)

Thank you to our sponsors:

Intellischools, Next Technologies, Toddle, Wonde, Honeylight & Compass


8:00 - 8:50

(50 mins)

Coffee, Registration

Location : Mary Ward Quad


Morning Session

9:00 - 9:15

(45 mins)

Welcome, Acknowledgement of Country, Housekeeping 

Loreto & MITIE

9:15 - 9:45

(30 mins)

Overview of ICT at Loreto Normanhurst

David Massa

9:45 - 10:30

(45 mins)

Session 1 - Bored to Board: Mastering Cybersecurity for School Boards

Speaker: Mike Meyer (M31 Consulting)

10:30 - 11:15

(45 mins)

Morning Tea


Middle Sessions

11:15 - 12:00

(45 mins)

Session 2 - Vulnerability Management

Speaker: Maruc Claxton (AISNSW)

12:00 - 12:15

(15 mins)

Intersession

12:15 - 13:00

(45 mins)

Session 3 - Incident Response Planning

Speaker: Chris Gersch (NetStrategy)

13:00 - 14:15

(75 mins)

Lunch


Afternoon Session

14:15 - 15:00

(45 mins)


Session 4 - Advanced Monitoring and Cloud Security

Panel: Brenton Harty (Presbyterian Ladies’ College, Melbourne), Mary Lou O’Brien (Redlands), Lucas Simonsen (Redlands),  James Steward (Barker College) Moderator: David Nichols

15:00-15:45

(45 mins)

Sponsors session & Door prizes

15:45 - :16:00

(15 mins)

Closing

16:30 onwards

Post Conference Get-Together @ Hornsby RSL Club




MITIE Incorporated. ABN 85 607 373 857.

Privacy Policy

Powered by Wild Apricot Membership Software