Term 3 - September 27th, 2022

Hosted at PLC, Melbourne

Betty Caldwell Hall

Network: PLC_Network

User: GuestWiFi

Password: PlcWiFi!

On-line https://plc-vic.zoom.us/j/84854681251

GoldSpons ors	Studentnet Courses Make the cloud yours	
Silver Sponsors	Schoolbox 67 EdSmart®	
8:00 - 8:50 (50 mins)	Coffee and Registration Betty Caldwell Hall	
Morning Session		
9:00 - 9:45 (45 mins)	Welcome, + Housekeeping and Introduction to ICT at PLC Melbourne	
(,	Brenton Harty PLC Melbourne	
9:45 - 10:30 (45 mins)	Rapid Project Planning Process	
	Jane Harford	
	Director of ICT Melbourne Girls Grammar School	
10:30 - 11:05 (35 mins)	Morning Tea	
	Middle Session	
11:05 - 11:50 (45 mins)	Business Workflows with Jira & Teams	
	Josh Lyon Head of Business Systems and ICT	
	Donvale Christain College	
11:50 - 12:10 (20 mins)	Cloudwork presentation - Delivering an effective security message David	

12:10 - 12:30 (20 mins)	SchoolBox (10 min) - Scott & Monica EdSmart (10 min) - Jamie
12:30 - 13:30 (60 mins)	Lunch + School Tour Location : School Tour Commencing 12:50
Afternoon Session	
13:30 - 14:15 (45 mins)	Keeping Schools Safe from Cyber Security Threats:
(,)	Cyber Trends, Statistics and Practical Solutions for Schools
	Secure-ISS Panel includes Ian Cooper & Paul McIntyre from Phil Calill Yarra Valley Grammar School
14:15 - 15:00	Where to from here?
	Panel: Jane Harford, Josh Lyon, Phil Calill and Brenton Harty
15:00-15:05 (5 mins)	Finish
15:05 - :15:15 (10 mins)	Closing

Getting There

Location

Presbyterian Ladies College 141 Burwood Highway Burwood Victoria 3125 https://g.page/PLCMelbourne?share

Public transport

Tram route 75 from city Tram stop 61 Once on site follow map below to Betty Caldwell Hall

Driving/Parking

If travelling by car enter school via Gate 4 off Parer Street and park in the main car parkGoogle Maps Link : Enter school via Gate 4 from Parer Street Park in main car park and then follow the signs to Betty Caldwell Hall